Cytat:
|
Tak się składa że ze względów kontraktowych pracuję na chwilę obecną w Niemczech i mieszkam w Świnoujściu, ale nie o tym mowa.
Znów zmieniasz temat, dyskusja była o 200 km/h w ogóle a nie o 200 km/h na polskiej autostradzie. I stwierdziłeś w którymś z postów, że osoby jeżdżące 200 km/h są nienormalne (bez wyjątków, więc wszystkie, nawet jeśli robią to legalnie).
To Ty nie wiem dokąd musiałbyś się wyprowadzić by jeździć 70 km/h po mieście (usprawiedliwiałeś to umniejszając wagę tego wykroczenia), nawet w byłych krajach Sojuza jest 60 km/h.
Powtarzam że jesteś hipokrytą, gdyż sam pisałeś o przekraczaniu prędkości w mieście jak się spieszy, a w mieście +20 km/h może być po stokroć bardziej niebezpieczne niż nawet +40 km/h na autostradzie.
|
Pokaż mi post, w którym napisałem, że jazda 200 w Niemczech gdzie jest takie przyzwolenie jest idiotyzmem. No pokaż. Ja OD POCZĄTKU pisze o Polsce, bo jaki jest początek tego tematu. Wy piszecie o Montanie, Niemczech i kosmosie.
Bump:
Cytat:
Wiesz co
@ lotek
.....mi to lotto co Ty wiesz a co nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ksiądz w kościele też mówi jedne...a później słyszymy w tv jak to za chłopców się zabierają....nic nie wiesz i teksty Hołka czy Kuchara....choć Hołek jeszcze jak Cię mogę....Ale jakbyś zobaczył co Kuzaj robi....za mało jeździsz jako kierowca chyba i za mało wiesz. Idealnie pasujesz do profilu głowy rodziny z filmu JOB (z którego wstawiłem link z najlepszymi tekstami gdzieś wcześniej) który własnie jest takim zawalidrogą....stwarza zagrożenie swoją ślimaczą jazdą....jak go ktoś wyprzedzi to już że pirat drogowy....i próbuje wszystkich przekonać do swoich racji i pokazać jaki to on jest driver Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A sprawdzałeś czy masz powietrze w kole zapasowym....ba zmieniałeś kiedyś takie ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Kolejnemu zaczyna brakować argumentów, zaczyna obrażać i przytaczać jeden z bardziej prymitywnych filmów jakie miałem okazję widzieć ( bo nie oglądać). Jeśli zaczniesz pisać znów merytorycznie, zacznę Ci odpowiadać.