View Single Post
Stary 19-11-2014, 17:39   #297
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: 234 km/h po S3

No nie było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale można poszukać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Karwos00 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pusta autostrada + prędkość 200 - nie mam nic przeciwko. Wiele można się nauczyć, wiele wytrenować ale taka szkoła nie da papieru że jest się super kierowcą - cokolwiek to znaczy = ale w spotkaniu z nagłym zdarzeniem drogowym tak samo wali się głową w poduszkę (o ile ma się tyle szczęścia (w nieszczęściu).
Po co Ci papier?
Umiejętności i świadomość ich posiadania to jest najważniejsze....
Wydawało mi się że umiem jeździć 4x4 bo wjechałem na górę.....ale później kolega który umie jeździć pokazał mi jak z niej zjechać....bo to był problem, jak pokazał mi techniki jazdy do tego stopnia, że w miejscach gdzie do tej pory turlałem się 5km/h.....ostatnio leciałem w terenie 80km/h....bez stresu i z uśmiechem na twarzy (późńiej było gorzej bo się okazało że skrzynia biegów straciła dwie poduszkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Tak samo teraz....BMW E30 2,8 r6 208KM......i tor...plac....wolna przestrzeń....i co ja nie potrafię bokiem...no potrafiłem...ale w jaki sposób i z jaką prędkością...teraz po kilku treningach robie to lepie i lepiej...ciągle się szkolę i zdobywam nowe umiejętność pokonując kolejne kilometry
Pół pewnego ronda w ZS też już mam opanowane....i BYŁO TO W NOCY PRZY ZEROWYM RUCHU żeby zaraz znów ktoś mi nie zarzucił piractwa a kolega @lotek kolejnego donosu nie musiał pisać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.