Widzę, że ten wątek żyje i chyba jeszcze długo będzie, to dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chciałem tylko dla tych, którzy mogą być zainteresowani poinformować, że jakiś czas temu udało mi się z powodzeniem, choć w wielkich bólach i przy sporym wysiłku, przerobić pilota z przyciskiem VOICE do obsługi tempomatu w sposób preferowany przeze mnie. Czyli z przyciskami + i - przy przyciskach głośności. Przyznam, że jest to bardzo trudne w wykonaniu i wymaga sporej modyfikacji pilota i jeszcze więcej cierpliwości i czasu, ale jest to wykonalne. Gdyby ktoś był zainteresowany to polecam, postanowiłem takie usługi świadczyć oficjalnie, skoro i tak ludzie czasami na privie do mnie piszą i chcą abym im wykonał taką przeróbkę. A wygląda to tak:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W mojej ocenie jest to najbardziej optymalne ułożenie, choć zarazem najgorsze do przerobienia. Zrobiłem sobie kiedyś przeróbkę z przyciskami z tyłu obudowy i też się ich dobrze używa, ale Ci co mają krótsze palce mogą odczuwać lekki dyskomfort. Co kto woli w sumie.
Także polecam takie rozwiązanie, albo samemu sobie zrobić, albo mi zlecić.