Mam do sprzedania najchętniej w komplecie felgi 16 cali o rozstawie 5x108, które pasują do Focusa mk2, C Max, Mondeo mk3, mk4, s-max, galaxy itp.
Zamontowane były w Mondeo Mk4.
Stan felg dobry, wiadomo zdarzają się jakieś drobne ryski.
Opony w stanie bardzo dobrym, mają 6-6,5mm bieżnika (kupowałem je 4 miesiące temu za 900zł) - opony przód firmy Continental, tył Michelin Primaxy HP. Rozmiar wszystkich opon to 215/55/16.
Cały zestaw jest wyważony i gotowy do założenia i jazdy, opony spokojnie wystarczą na 4 jak i nie więcej sezonów.
Felgi czyste, opon nie czyściłem, dlatego na zdjęciach wyglądają jak wyglądają.
Najchętniej sprzedałbym je w komplecie, czyli felgi + opony.
Nowe takie felgi kosztują 1400zł, używane znalazłem za 800zł.
Za opony dałem 900zł.
Cena za komplet moja propozycja to 1300zł.
Ewentualnie chętnie zamienię za 18' - model z S Maxa lub Focusa Mk2 ST - co jest właśnie powodem chęci sprzedaży.
Możliwość odbioru osobistego w Szczecinie lub wysyłka na koszt kupującego (nie wiem w jakiej wysokości - pewnie do 100zł)
Fotki:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.