Witam
posiadam Transita z 97 roku, silnik 2.5D. Mimo iż jest po pierwszym właścicielu, jest jednym wielkim zbiorem patentów, mostków itp.. Od zawsze nie było w nim ogrzewania - cały czas leci zimne powietrze - no może czasem letnie, mimo iż wskaźnik temperatury jest wychylony prawie do czerwonego pola. Kupiłem nową nagrzewnice, zawór nagrzewnicy, dałem mechanikowi, odebrałem dziś auto i znowu zimno. Mechanik zmienił nagrzewnice, a zawór oddał mi w pudełku i mówi ze takiego czegoś to tu nie ma. i teraz pytania:
1. Czy zawór powinien występować w tym aucie? Może go nie powinno tam być, a może mój poprzedni właściciel patenciaż go usunął.
2. Gdzie powinien sie znajdować (ale tak dokładnie jak krowie na rowie poproszę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://eucatparts.com/?action=cat_fo...&s_id_model=81
Znalazłem takie coś, on tam jest, ale nie potrafię tego umiejscowić.
Musi być coś co dzieli mnie od przyjemnego ciepła podczas podróży
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomóżcie proszę zanim przyjdzie -25st i zamarznę gdzieś na poboczu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam!