Odp: Spustoszenie jakie robi załadowana przyczepka z autem podczas zderzenia czołoweg
Cytat:
Panie Adamie Pan żeś statki z morza wyciągał czy budynki przestawiał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tyle uciągu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
VOLVO Z pola jedno zaraz po świerzo jak kupiłem Pajero...sąsiad zakrętu nie widział i wleciał...jak wylądował to przednie koła miał jak w powrocie do przyszłosci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nawet 4x4 sie nie zapieło a ja go juz przez rów wyrwałem ;p
Ehh piekne czasy 4x4 choć teraz pojawił ise plan na MB ML 370/430....no jak druga połówka pozwoli to 500 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i żeby nie odbiegać od tematu tez z hamiek i na "ramie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
A przy jakiej to prędkości?
|
przy 220 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.....bo tyle mozna z cepka latać...powyżej 180 juz jej nie czujesz z tyłu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://www.youtube.com/watch?v=JWdcKdZ_OZw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez AdamJ. ; 26-11-2014 o 12:43
|