Temat: [Mondeo 2007-2014] Modyfikacje Converse+ by Orion512
View Single Post
Stary 28-11-2014, 15:49   #654
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Schemat podłączenia Converse+ poszukuję

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiemy ze Sławkiem (z dużym prawdopodobieństwem) dlaczego Alex ma błąd tej średniej prędkości. Myślimy, że kolega na to nie wpadnie jeszcze dłuższą chwilę . Nie zna prawie na "bank" powodu tego błędu. Na razie nie naprowadzamy kolegi ale myślę, że w razie czego Sławek może być otwarty na współpracę jak Alex zrozumie, że na świecie (a szczególnie poza Rosją) jest jeszcze kilku (a co najmniej jeden - Sławek) nie gorszych od niego programistów na ARMa...

Tzn. ja wiem od Sławka - nie siedzę i nie deassembluję kodu conversa...
25 czy 30 lat temu pewnie "w te klocki" byłbym nie najgorszy - wtedy żyłem z podobnych "wyzwań" - ale niestety czas robi swoje...
Najważniejszy w mojej ocenie post który zmotywował mnie do tego "nakierowania" Rosjanina ale nie uczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał jagl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Który już raz piszesz do Sławka aby udostępnił "to" lub "tamto"
Gdzie pisze aby udostępnił ? Czytasz ze zrozumieniem ?
Chłopie czy wskazanie gdzie leży problem jest udostępnieniem ?
Łał czytasz moje PW ? Coś Ci się pomieszało bo nie prowadzimy korespondencji .
Moja ostatnia korespondencja która była na tyle istotna to propozycja Sławka do mnie a nie na odwrót.
Orion chciał mi pomóc opanować aktualizację PAM . Coś słabo czytasz tą moją skrzynkę .
A najważniejsza nasza korespondencja i istotna dla mnie to dotyczyła Chorwacji ... heheheh

Cytat:
Napisał jagl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mógłbyś uszanować jego decyzji i jego ciężkiej peacy !!!!
Oczywiście szanuję jego PRACĘ a nie "peacę"
WIELKI SZACUN kto to podważa ?
Jak dla mnie mistrz dla wielu również .
Tak to jest jak nie czyta się ze zrozumieniem

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 28-11-2014 o 16:00
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem