Cytat:
|
Wiemy ze Sławkiem (z dużym prawdopodobieństwem) dlaczego Alex ma błąd tej średniej prędkości. Myślimy, że kolega na to nie wpadnie jeszcze dłuższą chwilę . Nie zna prawie na "bank" powodu tego błędu. Na razie nie naprowadzamy kolegi ale myślę, że w razie czego Sławek może być otwarty na współpracę jak Alex zrozumie, że na świecie (a szczególnie poza Rosją) jest jeszcze kilku (a co najmniej jeden - Sławek) nie gorszych od niego programistów na ARMa...
Tzn. ja wiem od Sławka - nie siedzę i nie deassembluję kodu conversa...
25 czy 30 lat temu pewnie "w te klocki" byłbym nie najgorszy - wtedy żyłem z podobnych "wyzwań" - ale niestety czas robi swoje...
|
Najważniejszy w mojej ocenie post który zmotywował mnie do tego "nakierowania" Rosjanina ale nie uczenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Który już raz piszesz do Sławka aby udostępnił "to" lub "tamto"
|
Gdzie pisze aby udostępnił ? Czytasz ze zrozumieniem ?
Chłopie czy wskazanie gdzie leży problem jest udostępnieniem ?
Łał czytasz moje PW ? Coś Ci się pomieszało bo nie prowadzimy korespondencji .
Moja ostatnia korespondencja która była na tyle istotna to propozycja Sławka do mnie a nie na odwrót.
Orion chciał mi pomóc opanować aktualizację PAM . Coś słabo czytasz tą moją skrzynkę .
A najważniejsza nasza korespondencja i istotna dla mnie to dotyczyła Chorwacji ... heheheh
Cytat:
|
Nie mógłbyś uszanować jego decyzji i jego ciężkiej peacy !!!!
|
Oczywiście szanuję jego PRACĘ a nie "peacę"
WIELKI SZACUN kto to podważa ?
Jak dla mnie mistrz dla wielu również .
Tak to jest jak nie czyta się ze zrozumieniem