Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 02-12-2014, 20:04   #790
radek70
ford::expert

Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Cytat:
Napisał DjLeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie ważne jak, ważne by działało.
Łukasz święta racja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak jak pisałem wcześniej, zrobiłem to metodą najmniej inwazyjną, wypiąłem piny z wtyczki. Wyciąłem dwa piny męskie ze starego napędu CD, dolutowałem do nich przewody od przycisków tempomatu. Wpiąłem w wyciągnięte piny żeńskie brązowego/białego kabla i zaizolowałem koszulką termokurczliwą. Biednie się je wyciąga, bo nie jest to typowa wtyczka z czerwonym zabezpieczeniem. Kierownica czteroramienna z przyciskami tempomatu już jest u mnie, czeka na zaślepkę poduszki. Piny wcisnę z powrotem do kostki i jest oryginał bez ingerencji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nacięte, przycięte, ucięte, lutowane skręcane, rzecz gustu, ma działać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
radek70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem