@
Dom1n
, no to chyba 3 metody są. Nie ważne w sumie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
luke_r
napięcie przypuszczam jest tam znikome, nigdy nie odpinałem akumulatora, jednak nigdy też nie bawiłem się przy włączonym zapłonie. Lepiej i bezpieczniej przy wyłączonej stacyjce. A co do pomyłki kabli, to nie ma takiej opcji, chyba, że masz problemy z odróżnianiem kolorów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Oba się różnią bardzo wyraźnie w dodatku są to środkowe piny na wtyczce, więc dla pewności można jeszcze zobaczyć na wtyczkę.
Choć oczywiście wszystko jest możliwe. Przypomniałem sobie tekst z filmu Czas Surferów, kiedy to "Dżoker" — którego grał Bogusław Linda, powiedział coś takiego: "Nawet tacy goście jak Wy nie są w stanie tego spier....".
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kto oglądał ten wie jak to się skończyło.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.