Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 04-12-2014, 01:01   #82
maciek8791
ford::average

Model: Ford SMAX
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał amecz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zgodnie z obietnicą postaram się z lekka opisać ten chiński wynalazek którego jestem posiadaczem.
Witam,
dzięki za opinie. Moje zdanie jest takie - chinole nie miały sensu dopóki nie wpakowali w to androida. Z androidem to już zupełnie inna rozmowa, bo chińskie zostaje tylko hardware. A przecież w telefonach gsm też mamy to samo - chiński hardware + android i są to przecież dobre telefony.

Dla mnie zalety są takie :

1. Google maps = prowadzi analizując ruch na drodze, wybiera dynamiczne lepsze trasy - po prostu bezcenne, jechałem niedawno z moim nxem przez centrum W-wy i dzięki mapie z telefonu ominąłem po prostu miejsca gdzie się zablokowało

2. 3g - Rozumiem, że jest software do odbierania poczty email w tym urządzeniu? Dla mnie to jest ważne w pracy np. jade sobie gdzieś i w przerwie odbieram maile na desce. Albo coś na szybko sprawdzić w google.

Co mnie ciekawi to jakość dźwięku. Możesz się wypowiedzieć jak odtwarza? Domyślam się że powinno być git bo jest chyba dużo ustawień equalizera.

Wreszcie co z jakością rozmów przez Bluetooth - jesteś dobrze słyszalny? Z tym chinole tez miały słabo, chyba że jest mic zewnętrzny?

pozdrawiam - Maciek
maciek8791 jest offline   Odpowiedź z Cytatem