Temat: [Mondeo 2007-2014] Wersja soft Convers+
View Single Post
Stary 04-12-2014, 18:23   #431
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Wersja soft Convers+

Po wielu próbach dowiedzenia się od kolegi M0tral z Rosji kiedy wypuści nowe oprogramowanie dostałem odpowiedź którą zamieszczam w niezmienionej formie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Hi
Just talk with Mortal about C+ updates in our project.

Result:
Updates are will be added in UCDS only in 2015 year only after Mortal fully encrypted and protect his work on C+
Update will be contain all latest Mortla's work on C+ protect from unauthorized downloading from C+ via JTAG programmators or other specific devices

you can tranlate this message to other peoples who want to know when updates will be.
Chyba rozwój projektu kolegi Orion512 wywołał opóźnienie wydania/wydawania nowszych wersji .
Mam nadzieję że teraz kolega z Wawy pokaże ,że oskarżenia były niesłuszne .

Swoją drogą uparcie chciałem zakupić dla siebie czyli na swojego C+ najnowsze oprogramowanie lecz nie było jakiejkolwiek odpowiedzi do dnia dzisiejszego .Wydaje mi się że kolega z Rosji bał się o to iż przekaże po wgraniu tego oprogramowanie ten plik do kolegi z Wawy . Wystraszył się ............
No nic czekamy na 2015 rok ..... ciekawe w którym miesiącu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak się dowiem dopiszę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

leszcz