Temat: [Mondeo 2007-2014] Blokowanie drzwi od środka
View Single Post
Stary 04-12-2014, 20:15   #7
sylwek1982
ford::amateur

Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Blokowanie drzwi od środka

Witam. Sprawa załatwiona - jak mówią, diabeł tkwi w szczegółachGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. skoro nie można było od środka otworzyć drzwi przy ujemnej temperaturze, to co jest temu winne?? zamarzająca woda. Postanowiłem w garażu załączyć suszarkę do włosów, nagrzałem każdy zamek z osobna przez ok. 10min, wcześniej zakupiłem niebieski smar do zamków, który wytrzymuje od 200st do -35, i który wypycha wodę i pozostawia zamki zabezpieczone. Po wysuszeniu psiknąłem w każdy zamek. Najlepsze jest to, że prawie nie spływa nawet w pionie. No i się okazało po kilku dniach testów, że jest wszystko ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Także czasami trzeba zacząć od najprostszych rzeczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam wszystkich
sylwek1982 jest offline   Odpowiedź z Cytatem