Cytat:
|
I ponoć nie przykłada się prądu bezpośrednio, tylko przez żarówkę. Tak mi mówili mądrzy.. Ze się potrafi zagrać jak się na zawarcie bada..
|
Nie chcę podważać słowa "mądrych"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale w taki sposób sprawdzałem nie raz i jakoś się udawało. Po domowemu, ale działa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Ale niestety co ja mogę doradzić jak nie mam warsztatu tylko tak z zamiłowania grzebie i jak do tej pory to tylko rozrząd i wywarzanie kół zlecam mechanikom
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MIREKTERAZPOLSKA jaką pastą bo do tej pory nie używałem żadnej, ale człowiek uczy się całe życie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(ostatnio zobaczyłem srebrny smar na szpilkach przy wymianie kół też ciekawa sytuacja taka ciekawostka jak dlamnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )