View Single Post
Stary 05-12-2014, 19:30   #13
sewenpamp
ford::advanced

Imię: Paweł
Model: Galaxy
Silnik: 1.9TDI & 2.0 163 KM 1.8TDCi - było
Rocznik: 1999 & 2011 2006-było
Domyślnie Odp: Wymiana świeć żarowych silnik 1.8 TDCI 125 KM

Cytat:
I ponoć nie przykłada się prądu bezpośrednio, tylko przez żarówkę. Tak mi mówili mądrzy.. Ze się potrafi zagrać jak się na zawarcie bada..
Nie chcę podważać słowa "mądrych"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale w taki sposób sprawdzałem nie raz i jakoś się udawało. Po domowemu, ale działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Ale niestety co ja mogę doradzić jak nie mam warsztatu tylko tak z zamiłowania grzebie i jak do tej pory to tylko rozrząd i wywarzanie kół zlecam mechanikom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

MIREKTERAZPOLSKA jaką pastą bo do tej pory nie używałem żadnej, ale człowiek uczy się całe życie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

(ostatnio zobaczyłem srebrny smar na szpilkach przy wymianie kół też ciekawa sytuacja taka ciekawostka jak dlamnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Ostatnio edytowane przez sewenpamp ; 05-12-2014 o 19:35
sewenpamp jest offline   Odpowiedź z Cytatem