View Single Post
Stary 05-12-2014, 20:53   #370
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Zaraz zaraz zaraz wydawało mi się że to normalne ponieważ właśnie o to chodzi o tzn "przygody parkingowe" aby wychwycić co trzeba.
I dziwne jest to że w aukcji pisze , i to mnie pewnie zmyliło :
"""detektor ruchu i wstrząsów, co umożliwia wykrywanie ważnych fragmentów filmu bez konieczności przeglądania wielogodzinnego zapisu a także automatyczne rozpoczęcie nagrywania w momencie wykrycia ruchu przed obiektywem kamery. '''''

Wydawało mi się że to nie jest dziwne , wykrywacz ruchu , jakoże moja stara kamerka która się troche popsuła " overmax" miała normalnie opcję wykrywania ruchu , czyli że po skończeniu zasilania z zapalniczki kamerka gaśnie ( żadnych diod , czuwania , nic a nic ) ale gdy tylko coś się poruszyło to się włączała i nagrywała do końca tegoż ruchu.
Tylko że tamta miała słabą baterie na ok 15-20 minut i dlatego postanowałem kupić prestigio bo posiada 1000 mAh ( ok 90 minut nagrywania)
Na innych aukcjach na allegro ( ale niewielu) pisało wprost : detektor ruchu lub tryb parkingowy , który włącza kamerkę gdy np ktoś przerysuje autko i odjedzie.

Ale tamte kamerki miało 200-300 mAh więc wybrałem tę większą pojemność.

hmmmmm nie wiem czy nie dokonam 10 dniowego zwrotu bez powodu i kupię tamtą inną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS a ta prestigio właśnie tak ma jak piszecie : po wyłączeniu zasilania gaśnie , ale gdy zasilanie jest to kamerka czuwa i czeka na ruch ( ale jest włączona ) więc 90 minut i pada kamerka lub aku w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem