Cytat:
|
le myślałem, że dla osobówek te czasy się skończyły - dzięki, DjLeo, że oświeciłeś nas, prostaków bez minimalnej znajomości obsługi pojazdów mechanicznych...
|
Hehe, dobre. Ty złośliwcze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nazwałeś resztę ludzi prostakami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No ładnie... No cóż, tak ja robię i chyba każda osoba, którą znam. Czasami się to olewa.. ale we większości jednak trochę się ten silnik przepala. Zresztą niektórzy podobno widzą różnice na rozgrzanym silniku (podobno lepiej chodzi), ja przyznam, że mam wrażenie, że mi paradoksalnie na zimnym silniku autko lepiej chodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No ale każdy ma inne doświadczenia. Co do chwilowego przepalania silnika, jest już tyle wpisów zrobionych, że nie ma się co rozwodzić.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.