Jest seria głośników ESK Hertz'a, która być może spełniłaby oczekiwania grając pod samym radiem (ma bardzo dobrą efektywność). Jeśli nie wozisz pasażerów - melomanów to wystarczyłaby para na przednie drzwi. Koszt ok 450 zł + montaż.
Słyszałem jednak opinie o małej wszechstronności tego zestawu - o ile w bardziej dynamicznym i akustycznym repertuarze radzi sobie nad wyraz dobrze (np. rock, blues), to innych gatunkach - przeciętnie.
Jeśli poszedłbyś w tym kierunku (w zasadzie to w jakimkolwiek byś nie poszedł) to zalecam ich odsłuch na Twoim repertuarze. To dość popularne zestawy, pewnie będziesz mógł pogadać w zakładzie car-audio, by dali Ci odsłuchać auto dla innego klienta.
Takie rozwiązanie jest o tyle atrakcyjne, że głośniki będą stanowiły przyzwoitą bazę do rozbudowy systemu, jeśli okaże się, że chcesz mocniej, lepiej i więcej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wzmacniacze zainstalowałem pod podłogą bagażnika (wymagały chłodzenia - parę otworów w styropianie + wiatraczek komputerowy załatwiły sprawę).