Witam.
Zamierzam zakupić sobie zestaw nowych żarówek w przednie klosze do mojego Mondeo i tak od tygodnia zastanawiam się nad dwoma typami żarówek (H7/H1/W5W), a mianowicie:
1. Philips X-TREME VISION +130%
2. Philips WHITE VISION INTENSE
Czy mógłbym poprosić o radę, który typ z tych żarówek jest lepszy dla mojego autka i tych kloszy lecz prosiłbym o opinie osób, które takowe posiadają u siebie i mogą co nieco o nich mi powiedzieć.
Nigdzie nie mogę znaleźć porównania między tymi dwoma typami żarówek, a tylko znajduję ich opis co mi niewiele mówi jak to jest w praktyce.
Głównie zależy mi na tym, by w nocy droga była ładnie oświetlona ponadto chciałbym się dowiedzieć jaka różnica w mocy świecenia jest między jednym typem, a drugim, bo i cena między nimi też jest rzędu 25 zł więc nie chciałbym przepłacić za X-Threme jak te drugie świecą podobnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki wielkie za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps. Proszę mi nie pisać o żarówkach np. Tusgrama, które są nieco tańsze ale jakość ich wykonania jest bardzo kiepska