View Single Post
Stary 08-12-2014, 15:47   #28
Krzysztof2507
ford::average

Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1.6 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Reklamacja przeglądu "przedzakupowego" - odpowiedzialność ASO - jak to wywalczyć

[QUOTE=TSRules;2282475]tak, tylko twoje odpowiedzi nie są obiektywne bo jesteś pracownikiem,

Witaj TSRules ,

Moje odpowiedzi są jak najbardziej obiektywne ponieważ jestem pracownikiem dealerstwa i codziennie widzę zadowolonych Klientów, którzy korzystają z ASO jak i dość rzadko tych niezadowolonych. Dodatkowo jako pracownik dealertwa bardzo dobrze znam standardy jakie obowiązują w ASO, więc mogę odnosić się do zastrzeżeń opisywanych na forum.

Również jestem stałym Klientem, który korzysta z usług ASO i pomimo tego, że jestem pracownikiem dealerstwa to nie mam specjalnych warunków obsługi i mogę odnieść się do standardów tego typu serwisów. Serwisowałem w ASO Fiesta do przebiegu 160 000 km, druga Fiesta do 4 roku, Focus po 3 przeglądzie.

Pytanie, czy Ty wiesz o czym piszesz, czy teoretyzujesz? Ile razy w czasie obsługi swojego Forda korzystałeś z ASO i kiedy był to ostatni raz? Jeśli jesteś stałym klientem ASO, to OK. Ale jeśli znasz standardy obsługi ASO „z opowieści” to już inna sprawa.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Krzysztof2507 ; 08-12-2014 o 15:52
Krzysztof2507 jest offline   Odpowiedź z Cytatem