Temat: [Mondeo 2007-2014] Wersja soft Convers+
View Single Post
Stary 12-12-2014, 00:07   #470
mm32
FORD|ZAWODOWIEC

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wersja soft Convers+

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najpierw druga odpowiedź - pewność z identycznego kodu i takich samych (tożsamych) obrazów.
Czyli rozumiem,że Sławek także "skradł" obsługę PDC z chińskiego softu,nie wymyślił tego sam.
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie oznacza, to że nie można zajrzeć co kolega wymyślił
A po co tam zaglądał (do softu Motrala) skoro był tak świetnie przygotowany,miał swój własny pomysł, itp. itd.
Takie to jakieś mętne to wszystko=mało klarowne jak na mój gust.Sorry ale ja tego nie kupuję.

Bump:
Cytat:
kolega Mortal popełnił kilka istotnych błędów i uproszczeń
A te kilka istotnych błędów i uproszczeń jak napisałeś to maja wpływ tylko i wyłącznie na 1 błąd w sofcie Motrala i to przedliftowym bo z tego co mi wiadomo soft poliftowy i miedzyliftowy jest OK ?To ile tych błędów naliczyłeś jak można wiedzieć ?
mm32 jest offline   Odpowiedź z Cytatem