MAKII222.
Cytat:
|
.....Witam.Mam moja "foke" 3 miechy . Na początku sama przyjemność z jazdy a tu nagle niespodzianka ,4 dni temu próbuje odpalic a tu zero reakcji (nie słychać rozr,cisza ,kontrolki sie świeca ) Pierwsza myśl rozrusznik,po 2 próbach auto pali ,przejechane 2 km zaswiecily sie wszystkie kontrolki auto nie zgasło ale zero reakcji na pedał gazu ,pobocze ,awaryjne ,wyjołem kluczyk -włożylem odpalił.......
|
Witam ponownie ,chce zamknąć mój temat ,który opisywałem w powyższym poście w ubiegłą niedziele. Po sprawdzeniu kolejny raz wszystkich bezpiecz(KERAN-1 dzieki za rade) w poniedziałek zacząłem odwiedzać elektryków ,kilku ich było ogólnie troche komediowo co inny to inne przypuszczenie (odległe terminy albo przypuszczalna cena naprawy =szok)troche podzwoniłem po znajomych ,polecili mi gościa ,który podobno jest OK ,wtorek rano ,przyjeżdżam zostawiam auto po godz.16 facet dzwoni-auto do odbioru,przyczyna-spięcie na procesorze zegarów (tych zegarów ,liczników na które pokazują prędkość itp). Trochę zachciało mi się śmiać bo mimo to ,że na elek. sie nie znam to wydało mi sie to dziwne(co ma piernik do wiatraka) Do dnia dzisiejszego przejechałem "foką" 260 km ,cudowałem,odpalałem,gasiłem , po pare razy i wszystko gra. Sama cena usługi to 250zł ,facet stwierdził ,że nie jestem pierwszy w tym temacie i pewnie nie ostatni .Mam nadzieję ,że to była naprawdę ta przyczyna.Pozdrawiam.