Temat: [Focus 2008-2011] Nie gasnące podświetlenie LCD
View Single Post
Stary 14-12-2014, 23:05   #6
RobUk
ford::amateur

Imię: Robert
Model: Focus MK 2.5
Silnik: 1.6 TDCi Sport
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Nie gasnące podświetlenie LCD

nie wiem jak na tym forum dodaje sie obrazki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale chyba sie podłączył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Takie jak na obrazku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W radyjku nie ma BT ani innego bezprzewodowego modułu do łączenia z telefonami itd więc nie powinienem nigdy tego zobaczyć. Co najwyżej jak pisałem wcześniej "Mute" i to własnie pojawia się przy wciskaniu słuchawek zielonej lub czerwonej.
Ale gdzieś na forach w UK widziałem że ten problem jest spotykany, pytanie co go powoduje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jak go usunąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bo wszystki znane tutaj patenty ... nie skutkują. Resetowanie radia też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(wciśnięcie i przytrzymanie przycisku włącznika przez 10/15 sekund).
A może jakimś cudem moje radio ma moduł komunikacji bezprzewodowej do telefonu tylko ukryty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy manetce przełączania stacji/głośności/urządzenia w tym przypadku powinien byc dodatkowy przycisk ... niestety takowego nie posiadam ;( stąd moje zdziwienie wyświetlanym komunikatem.
Znalazłem też bardzo dziwną informację w sieci, że jakoby to radio to Sony co wydaje mi się nie prawdą chociaż kto to wie .......
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg radio2.jpg (45.9 KB, 60 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez RobUk ; 14-12-2014 o 23:27
RobUk jest offline   Odpowiedź z Cytatem