View Single Post
Stary 15-12-2014, 13:50   #103
exciter79
ford::amateur

Imię: Artur
Model: Grand C-Max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Zakup Grand C-maxa z salonu

W końcu się doczekałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W piątek po południu odebrałem swoje pierwsze w życiu nowe auto - zapach nowego auta rzeczywiście ma coś w sobie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pierwsze wrażenia - tak jak ktoś pisał-warto było czekać. Wygodnie, wielka przednia szyba i generalnie jest super.

Drugie wrażenia - miałem pomysł aby czujnik parkowania tyłem zamontować po odebraniu auta -tak sugerował mi sprzedawca - z racji niższej ceny montowania w ASO. Po jednym parkowaniu już wiem,ze będę chciał czujnik na tył a jeżeli dadzą dobra cenę to i przód. Do tego jeżeli da radę zrobić lusterka składana elektrycznie to też się skuszę -chociaż po kilku wjazdach do garażu już nie jest to artykuł pierwszej potrzeby -pierwsze wrażenie miałem takie,że jest dość wąsko-ale póki co wiadomo-na parkingach staję na samym końcu tam gdzie dwa miejsca obok są wolne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Trzecie wrażenie - chyba jest stosunkowo niski z przodu i trzeba uważać na wyższych krawężnikach i wyboistych drogach.

Pytanie - pokazuje Wam sugestię zmiany biegu w dół? W instrukcji widzę obie strzałki,natomiast zapewne mam coś przestawione w ustawieniach i pokazuje mi tylko gdy trzeba zmienić bieg na wyższy.
Tel tez jeszcze nie udało mi się zsynchronizować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Po 130 km spalanie średnie 8,9 L - miasto, jeżdżę raczej mało agresywnie. Podobno silnik i inne elementy docierają się po około 1500 km, więc wtedy będę w stanie zaktualizować spalanie.

Silnik 150 KM chodzi bardzo fajnie - cicho a dynamika rewelacyjna. Pomysł z wersją Grand bardzo trafiony- córki wsiadają bardzo komfortowo -pytanie tylko jak wytrzymałe są prowadnice tych drzwi,ale o tym zapewne za kilka lat się przekonam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
exciter79 jest offline   Odpowiedź z Cytatem