witam kolegów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na wstępie powiem że foką śmigam już piąty rok i zawsze byly kłopoty z obrotami ale nie tak drastyczne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .....otóż faluje mi jak wściekły zimny czy ciepły bez różnicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wymieniany jakiś czas temu krokowiec i tps.....niby lepiej ale nie do końca.....teraz sytuacja się powtarza i zaczyna mnie mocno irytować. Co do vss......właśnie!!.....powiedzcie jak to może wpływać? niby wszystko jest z nim ok, liczy, pokazuje prędkość itd nigdy nie było z tym problemów .....ale .....jest jedno ale
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. podczas falowania tych obrotów gdy jestem połączony przez elma na programie PCMScan nie wyświetla żadnych błędów, lecz aktualne wartości na które jest podgląd wskazują co jakiś czas taki pik ze jest prędkość.....raz 20.....raz nawet140.....i tak jak tańcują obroty.....myślicie że to czyjnik wariuje od obrotów czy obroty od czujnika??
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam i z góry dzieki za pomoc w jakże starym temacie falowania obrotów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.