Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 18-12-2014, 18:29   #115
gregss
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: ford s-max
Silnik: 2.3
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał grzecho Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wynegocjowałem u innego sprzedawcy cenę 315$, kolor: czarny, w komplecie CanBus + kamera cofania + darmowa aktualizacja z 4.22 na 4.42 ( ciekawe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wysyłka z Chin DHL w cenie. Martwi mnie tylko brak podpięcia zew. mikrofonu. Wyczytałem, że wbudowany słabo zbiera. Zauważyłem, że tył radia występuje w kilku rodzajach. Ten akurat nie ma wej. mikrofonowego i USB x 1. Załączyłem fotki. Co do wyliczenia stworzonego przez jacekr_2 , mam uwagę. Kolega nie doliczył dodatkowego kosztu za odprawę celną pobieraną przez firmę kurierską. Żeby obniżyć koszty zapytałem chińczyka o możliwość wysyłki pocztą. Wysyłka pocztą trwa dłużej ok 14 - 21 dni, powinna być najtańsza, powinna lecz w tym przypadku wychodzi drożej. Szkoda bo Poczta Polska pobiera grosze związane z odprawą.

Reasumując w tej konfiguracji całkowity koszt zakupu w kraju środka byłby tańszy o ok. 400,00 - 500,00 zł. Jeszcze się waham.
Mikrofon ma wbudowany na 100%

Bump:
Cytat:
Napisał jacekr_2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja sobie odpuściłem zakup w Chinach, po moich wyliczeniach wyszło ze oszczedziłbym 300 zł.
A dla ciekawskich i innych oto one ku przestrodze:
(ceny w USD)
radio i transport - 339
cło (14%) - 48
VAT (23% liczony od: radia+transport+cło) - 89
suma = 476
po przeliczeniu na kurs PLN 3,43 = 1632,68.
A jak doliczę swoje straty moralne: telefony z UC, dostarczanie potwierdzeń, faktur to odpuszczam.
Zapłaciłem za nie 280 Funtów i czekałem 5dni cło i transport wliczone

Bump:
Cytat:
Napisał amecz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Weksel w wideo rejestrator ze powinien być slot karty tam jest zapisywane trasa.Zadzwon do gościa i poproś o aktualizację jeśli już jest dla twojego radia, instalacje jest banalna ,pliki na kartę i do slotu gps a potem uruchomić radio i wszystko leci samo.Gregss podał bym Ci pliki do pobrania ale nie ma pewności ze w ten sposób radia Ci się nie uwazywi bo soft z twoim radiem może nie być kompatybilny choć niby tez 4.2.2
Napisałem do Niego
Dziś dostałem aktualizację na 4.4
Dzięki za podpowiedż

Bump:
Cytat:
Napisał dafior01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego gregss - masz Conversa? Działa coś (wyświetla się) na nim?
Niestety Conversa nie mam,takrze nie wiem czy wyświetla
gregss jest offline   Odpowiedź z Cytatem