View Single Post
Stary 21-12-2014, 14:37   #165
Van_horn
ford::amateur

Model: Focus MK1
Silnik: 1.8 TDCi DuraTorq 115KM
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: kodowanie kluczyka z immobilaizerem

Ja miałem tylko jeden klucz do mojej Foki i podjechałem do gościa który dorabia i dorobił a ludzie mówili że to nie wykonalne że trzeba mieć dwa kluczyki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze na kartce dał mi kod do transpondera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz się przymierzam do docięcia wkońcu oryginalnego z pilotem jednak nie wiem czy używany pilot się u mnie zaprogramuje bo nowego nigdzie nie mogę znaleźć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo immo to żaden problem ale chodzi mi o działanie funkcji z pilota Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. Sory za odkopanie tematu ale nie chcę zaśmiecać forum nowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Van_horn jest offline   Odpowiedź z Cytatem