View Single Post
Stary 21-12-2014, 22:01   #3159
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Rs 6 zabójczo drogie częśći....EVO ciężko trafić fajny zadbany egzemplarz...Impreza...zależy w jakiej konfiguracji....
Ma być mniejsze od 7er...trochę mniejsze...ma mieć moc...napęd 4x4 i musi być w OE stanie...żadne mody...wieś mody...ma być jak aktualne auto czy w 100%...no może 95% OE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Impreza i RS/S6- bo jej mocniejsze wersje też są fajne i dają fajne kombi...duży kufer ze względu na wypady w góry....ale dla EVO może być tam dodatkowy rząd fotel...bo to auto jest meeeeeeega Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szukam patrzę obserwuje....dziś byłem oglądać jedną RS6 w Okolicach ZST......straszna kupa....facet kupił...dojechał....a teraz jak trzeba coś zrobić....to sprzedajeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a zrobić trzeba na pakiet startowy jak dziś wyliczyłem (klocki + tarcze, paski, pierdoły z elektroniką i oczywiście pełna filtracja + mycie i sprzątanie....na start prawie 12kGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Przy kwocie zakupu....dużó za dużo, a to są sprawy na wczorajGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miało być tylko S6....ale po dyskusjach i kalkulacjach, przekonałem 2gą połówkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. że jednak coś mocniejszego.....ale sama dziś widziała że ciężko będzie coś wyszukać w dobrym stanie....a to drugie które oglądaliśmy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Coż znów trzeba będzie jechać w Polskę...kolejna wizyta w Lublinie chyba mnie czekaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.