Cytat:
|
na 80 % parapety - uszczelki zewnętrzne do wymiany
|
Dzięki sprawdzę ile kosztują i kupie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
pytanie czy były wcześniej rozbierane drzwi, może być prozaiczna rzecz, pod tapicerką jest przyklejona folia , pianka jak zwał tak zwał wystarczy że jest podarta, źle przyklejona, to woda zamiast spływać do środka drzwi i otworami odpływowymi spływać idzie po tapicerce do środka auta
|
Nie wiem czy były robione drzwi, jestem w jego posiadaniu od roku wiec cieżko mi tu coś powiedzieć, autko krajowe wiec może ktoś coś robił
Bump:
Cytat:
Generalnie....to wody tam nie powinno być Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli parapety puszczają...to będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiec kolego SRS...nie ma co patrzeć....jak się wcześniej nie lało a się leje teraz tzn że parapety do wymiany....a w ostatnich dniach ludzie dzwonią i szukają ich bo kilka dni popadało i teraz mają wodę w drzwiach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Rozkręcę boczki, sprawdzę co i jak, wymienię parapety, wysuszę autko i zobaczę czy będzie dalej to samo jeśli tak to wymienię jeszcze uszczelki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.