View Single Post
Stary 25-12-2014, 23:27   #9
Jagus24
ford::beginner

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: diesel 2.0
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Mokre dywaniki z tyłu, leci tak jakby spod drzwi

Cytat:
na 80 % parapety - uszczelki zewnętrzne do wymiany
Dzięki sprawdzę ile kosztują i kupieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
pytanie czy były wcześniej rozbierane drzwi, może być prozaiczna rzecz, pod tapicerką jest przyklejona folia , pianka jak zwał tak zwał wystarczy że jest podarta, źle przyklejona, to woda zamiast spływać do środka drzwi i otworami odpływowymi spływać idzie po tapicerce do środka auta
Nie wiem czy były robione drzwi, jestem w jego posiadaniu od roku wiec cieżko mi tu coś powiedzieć, autko krajowe wiec może ktoś coś robił

Bump:
Cytat:
Napisał AdamJ. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Generalnie....to wody tam nie powinno być Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli parapety puszczają...to będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiec kolego SRS...nie ma co patrzeć....jak się wcześniej nie lało a się leje teraz tzn że parapety do wymiany....a w ostatnich dniach ludzie dzwonią i szukają ich bo kilka dni popadało i teraz mają wodę w drzwiach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozkręcę boczki, sprawdzę co i jak, wymienię parapety, wysuszę autko i zobaczę czy będzie dalej to samo jeśli tak to wymienię jeszcze uszczelki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jagus24 jest offline   Odpowiedź z Cytatem