View Single Post
Stary 27-12-2014, 00:21   #18
Jagus24
ford::beginner

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: diesel 2.0
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Mokre dywaniki z tyłu, leci tak jakby spod drzwi

Cytat:
Napisał sewenpamp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Siema ja kiedyś suszarką do włosów suszyłem, ale żona o tym nie wiedziała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podniosłem wykładzinę lekko do góry coś wsadziłem między podłogę a dywanik, coby nie opadała i suszarka sobie dmuchała i wyschło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powodzenia
Żony nie mam wiec i suszarki nie mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. coś pomyśle żeby go wysuszyć puki co w deszcz nie będę jeździł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a teraz chowam do garażu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał motorek4612 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak masz garaz i blisko do domu to wstaw auto do garazu, wydupc na zewnatrz dywaniki, odsun do tyłu fotele na maxa, i wstaw mała farelke do srodka , lekko uchyl szyby i strumien powietrza skieruj na miejsce gdzie jest mokro, ja tak kiedys osuszałem loalake jak w stargadzie zalałem ja pod mostem koło strazy, miałem wody do linii drzwi.pozdro, a jesli nie masz garazu ale masz jak to te same czynnosci wykonaj pod domem.
Garaż mam na razie tam stoi boje się coś tam włożyć żeby się nic nie stało ale w końcu coś dzisiaj muszę wymyślić, trochę nim pojeżdżę w dzień wiec ful ogrzewanie na nogi pójdzie wiec coś wysuszy farelki nie mam, suszarki też nie ale coś kupie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Bump:
Cytat:
Ja testuje teraz koci żwirek w skarpecie na osuszanie auta (parowanie szyb). Wygląda na to ze działa. Jak juz wysuszysz farelka to wrzuć jeszcze koci żwirek na dosuszenie. (tylko musi być silikonowy albo krzemionkowy)
Dzięki za rade pomyśle co i jak i na pewno zrobię, tylko że parapety mam do wymiany bo nic mi to nie da jak wysuszę a mi znowu zaleje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jagus24 jest offline   Odpowiedź z Cytatem