Cytat:
Siema ja kiedyś suszarką do włosów suszyłem, ale żona o tym nie wiedziała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podniosłem wykładzinę lekko do góry coś wsadziłem między podłogę a dywanik, coby nie opadała i suszarka sobie dmuchała i wyschło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powodzenia
|
Żony nie mam wiec i suszarki nie mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. coś pomyśle żeby go wysuszyć puki co w deszcz nie będę jeździł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a teraz chowam do garażu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Jak masz garaz i blisko do domu to wstaw auto do garazu, wydupc na zewnatrz dywaniki, odsun do tyłu fotele na maxa, i wstaw mała farelke do srodka , lekko uchyl szyby i strumien powietrza skieruj na miejsce gdzie jest mokro, ja tak kiedys osuszałem loalake jak w stargadzie zalałem ja pod mostem koło strazy, miałem wody do linii drzwi.pozdro, a jesli nie masz garazu ale masz jak to te same czynnosci wykonaj pod domem.
|
Garaż mam na razie tam stoi boje się coś tam włożyć żeby się nic nie stało ale w końcu coś dzisiaj muszę wymyślić, trochę nim pojeżdżę w dzień wiec ful ogrzewanie na nogi pójdzie wiec coś wysuszy farelki nie mam, suszarki też nie ale coś kupie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Bump:
Cytat:
|
Ja testuje teraz koci żwirek w skarpecie na osuszanie auta (parowanie szyb). Wygląda na to ze działa. Jak juz wysuszysz farelka to wrzuć jeszcze koci żwirek na dosuszenie. (tylko musi być silikonowy albo krzemionkowy)
|
Dzięki za rade pomyśle co i jak i na pewno zrobię, tylko że parapety mam do wymiany bo nic mi to nie da jak wysuszę a mi znowu zaleje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.