Temat: [Focus 2004-2008] Centralny zamek jaki najlepiej kupić ?
View Single Post
Stary 27-12-2014, 11:24   #4
rav1983
ford::amateur

Imię: Tomek
Model: mk2
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Centralny zamek Gdzie Jak ??

Cytat:
Napisał kubaw20055 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jaki to dokładnie Focus (w opisie jest mk1, a w poście mk2 ??? Jeśłi jest to II generacja to wszystko wygląda podobnie). Jeśli jest to fabryczny centralny zamek to wystarczy wymienić moduł z różową naklejką i jedną wtyczką na wyższy model (oryginalny na dwie wtyczki):

http://allegro.pl/ford-focus-98-04-m...918666518.html

i zaprogramować oryginalnego pilota w banalny sposób Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Moduł jest widoczny po otwarciu schowka pasażera (po prawej stronie). Oczywiście niewykluczone, że w samochodzie jest właściwy moduł z podłączonymi 2 wtyczkami (zieloną oraz niebieską). Wówczas wystarczy sampilot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Własnie chciałbym cos takiego zrbic tylko problem polega na tym ze oba moje kluczyki sa bez pilota nie chce kombinowac ze zmianami kluczyków bo immoblilizer itd chciałem to zrobic najprstrzym sposobem nie chce pakowac niewiadomo ilu pieniedzy za takie widzimisie mojej zony

Bump: kubaw20055 widze ze ty chandlujesz takimi rzeczami ile mozekosztowac całos tzn taki moduł + pilot + programowanie itd i czy jestes mi to w stanie zrobic tzn sprzedac komlet + jakas łatwa instukcja jaktozrobic samemu
rav1983 jest offline   Odpowiedź z Cytatem