Cytat:
|
W takim razie zdemontuj sobie boczek i zamknij się w środku auta i niech ktoś polewa ci wodą po autku. Sam przekonasz się gdzie leci H2O pozdro,ja tak znalazłem a co do maty bitumicznej to gały wywaliłem gdzie ona jest w moim mondku po lifcie jest pianka jako izolacja i z niej a dokładnie w miejscach klejenia ciekło
|
Przecież ta mata ma tłumić...wygłuszać a nie uszczelniać...ludzie skąd takie coś bierzecie?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na logike....woda może dostać się górą...lub dołem jak pisałem wcześniej- ale to sporadycznie.
W ostatnim czasie kiedy były te ulewy przyjeżdżało do Nas masę Mk3 z takim problemem i zawsze były to parapety.
Po co rozbierać całe drzwi...żeby tylko sprawdzić, a później będą trzeszczeć i skrzypieć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może być jeszcze tak i to też kiedyś przerabialiśmy, że pod autem wypadły "korki" ale klient nic nie wspomniał że wczęsniej przejechał spodem po krawężniku, a później trafił na ulewę i kilka głębszych....kałuż