Cytat:
A masz dolną uszczelkę-progową? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo czasem jak jest dużo opadów i głębokie kałuże, to woda potrafi dostać się dołem...ale zdarza się to głównie przy przednich drzwiach
|
jest uszczelka na dole ogólnie jest cała uszczelka nie ruszona
Bump:
Cytat:
|
No dobra cała sprawa nie dotyczy parapetów ani uszczelek ja u siebie tropiłem wodę i znalazłem,a co do parapetów one i tak nie są szczelne na 100% . Odkrencamy boczek i ukazuje się naszym oczą pianka przyklejona do blachy drzwi jakimś klejącym wynalazkiem ja ostrożnie odciołem i na nowo na silikon przykleiłem i teraz się śmieje jak pada deszcz bo w autku sucho
|
Ale po co mam to odklejać i przyklejać z powrotem ?? z tego co widziałem to po zdjęciu boczku wszystko ok, dziury w drzwiach są drożne wiec chyba za dużo wody tam się dostało, u mnie te parapety są w strasznym stanie
Bump: Ściągałem boczki z lewej i prawej strony
(lewa bardziej zalana prawa mniej)
(z lewej parapet straszny z prawej w miarę)
(z lewej jak i prawej pianka jest taka sama, przyklejona, trzyma się, jest ok)
(z prawej jak i lewej był mokry, co mnie bardzo zdziwiło ten pręcik od otwierania ręcznego szyby)
Dlatego diagnozę garażową sobie postawiłem że parapety są do wymiany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieje że zdążę to zrobić przed deszczem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.