View Single Post
Stary 31-12-2014, 16:16   #22
MIREKTERAZPOLSKA
ford::professional

Imię: Mirosław
Model: transit
Silnik: 2,2
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Wymiana rozrządu, części oryginalne czy zamienniki?

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mirku nie nie wszystko gra jak najbardziej.
Powiedzmy że nie było tematu.
Ja pojechałem do ASO dlatego że jakby nie było mk4 to nowsze auto i nie we wszystkich warsztatach widzieli na oczy to auto , wielu regularnie serwisuje w ASO.
Oczywiście jak ktoś ma zaufany i polecany warsztat to może pojechać tam i zamówić części jak i zrobić u nich na miejscu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla własnego sumienia sprawdziłem- na zestaw rozrządu+pasek mam 40% rabatu-dość dużo u nich kupuje. Masz rację co do warsztatów, bo kilka razy poprawiałem naprawy po nich, po ASO też się zdarzyło.

Cytat:
Napisał Kalik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Paski robią tylko Gates i Continental.
Reszta to sprzedaje pod swoja nazwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Większej bzdury nie mogłeś napisaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MIREKTERAZPOLSKA jest offline   Odpowiedź z Cytatem