Cytat:
|
Marcin czytaj dokładnie posty bo MaXyM poprawiał post "Ostatnio edytowane przez MaXyM ; Wczoraj o 19:25" a ja pisałem trochę wcześniej , proponuje dać temu spokój i tyle
|
Nie lubię niedomówień i jeszcze raz Ci kolego SRS napiszę jak było.
Oryginalny tekst kolegi MaXyM'a do którego Ty się odnosiłeś brzmiał:
Cytat:
|
Cytat:
widzialem oba reflektory na stole obok siebie (ori i nowy). I soczewka w nowym wygladala na wieksza. Poza tym caly reflektor wygladal "porzadniej". Przy nim ten oryginalny to troche jak zabawka.
Tak czy inaczej, jest to imo jeden z modow z kategorii must have
|
Gdzie jeszcze raz Ci napiszę,za nowy kolega nie uznał nowy model po lifcie tylko nowy ten który posiada,czyli przerobiony przez kolegę Nokitela,więc nie wmawiaj mi,bym czytał dokładnie posty ,tylko sam to rób dokładnie proszę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście kolega wyedytował swój post by w jakikolwiek sposób odnieść się do Twojej nie trafionej odpowiedzi.
Bump:
Cytat:
|
Nie łap mnie za słowka ... chyba bo nie pamietam co do milimetra cos co mierzyłem jakis czas temu. Gdybym napisał że ma dokładnie tyle czy tyle i pomylił sie o 1mm zaraz byś mi wytknął błąd ! Kończ ta nie równą walkę ... jak masz jakieś konkretne i ważne pytanie którego odp. sie przyda innym (na temat) to slucham ? Jak nie to prosze nie zaśmiecać tematu.
|
Spokojnie ,bez nerwów,nie potrzebnie po prostu podawałeś jakiekolwiek wymiary ich nie pamiętając lub nie będąc ich pewnym.Tak się po prostu nie robi.
Mam nadzieje,że uświadomiłem ludziom,że w miejsce projektora 3 '' wlezie co najwyżej projektor 3'' o praktycznie identycznych rozmiarach soczewki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Oczywiście bez cięcia,piłowania i itp.