Zdjęcie pod tym adresem
http://imgur.com/WW6N2X4 . Kupowałem na aliexpress, ale gdybyś był zainteresowany to wybierz sam dostawcę (jest ich wielu), ponieważ ja do mojego dostawcy mam parę zastrzeżeń. Koszt w zł to ok 1500 PLN, teraz drożej bo dolar poszedł w górę. Montaż to ok 1 godzina roboty, samodzielny. Sprawa jest prosta - tylko przepięcie wtyczek. Internet może być od razu wbudowany, na kartę SIM - opcja zamówienia. Ja korzystam z dodatkowego routera WiFi na SIMie. Podobnie robię z TV (dodatkowy, WiFi tunerek DTV) i aplikacja AirTV na Androida. Co prawda moja "nawigacja" ma wbudowany własny tuner TV, ale jest on bez opcji HD, a więc nie ma np TV1 i TV2. Gdybyś kupował z TV - to zamówić trzeba z tunerem MPEG4. A może warto pytać także czy mają tuner z HD. Korespondencja po angielsku.
W razie decyzji na tak - Życzę sukcesów!
PS. Po wymianie kierownicy na pełnofunkcyjną - aktywowałem u kolegi mayak (z naszego forum) także tempomat, asystenta jazdy pod górę i automatyczne ryglowanie zamków po przekroczeniu prędkości ok 5 km/h. Tej ostatniej opcji nie sprzedają (taki przepisy), ale jest ona w komputerze "zaszyta".