View Single Post
Stary 04-01-2015, 23:28   #323
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Czujniki parkowania (cofania) - jakie wybrać?

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I naprawdę są tacy ludzie, którzy w trakcie jazdy do tyłu patrzą w wyświetlacz, a nie w lusterka czy do tyłu?
Oczywiście. Cofam na miejsce parkingowe przy dużym supermarkecie( na lusterka lub przez obrócenie się przez ramię). Wjadę prosto między linie na swoje miejsce , dojadę do samochodu z tyłu na ok 50 cm.
Patrzę na wyświetlacz i dojeżdżam np na 10-15 cm - coby niepotrzebnie nie wystawał z parkingu i nie kusił kogoś żeby puknąć.
Nie widzę nic dziwnego w patrzeniu na wyświetlacz , przecież nie patrzysz na wyświetlacz cofając , a zerkasz jak już dojeżdżasz
Ja osobiście tego nie używam bo mam cały czas wyświetlacz położony
Ale zaznaczyłem że jest to bardzej przydatne dla osób mających problem z widzeniem przestrzennym. Poczytaj o tym jak nie wiesz co to , bo ja znam takie osoby i nie jest to choroba wykluczająca jazdę samochodem
Masz swoje czujniczki na pikanie to sobie je miej nawet na gwizdanie. Podałem przykład że jeżeli ktoś chce niech do mnie napisze i podam nazwę tego czegos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 04-01-2015 o 23:33
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem