Witam wszystkich. Mam zamiar kupić komputer pokładowy do swojej foczki. Mój samochód to Ford Focus 1.8 TDDI 90 KM mk1 kombi. Nie sprawdzałem jeszcze czy mam wiązkę kabli, która podobno jest gdzieś pod zegarami. Mam takie pytanie jeśli mam tą wiązkę to wystarczy się do niej podpiąć i komputer będzie działał i będzie pokazywał spalanie itd. , jak jest wiązka doprowadzona to oznacza to że w niej są już doprowadzone także czujniki prędkości, paliwa, temperatury itd. ,czy czujniki trzeba dopiero doprowadzić jakoś?
Mam jeszcze drugie pytanie jaki komputer lepszy czy oryginalny do foczki, czy uniwersalny coś takiego
http://allegro.pl/komputer-pokladowy...45340146.html? Proszę o odpowiedź bo nie bardzo wiem jak to jest z tymi komputerami pokładowymi. Montował ktoś taki komputer pokładowy u siebie też w focusie? A może ktoś zlecił komuś taki montaż i wie przynajmniej ile kosztuje taki montaż przez serwis? Czekam na wasze odpowiedzi. Z góry dzięki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.