Ale ja nie chce się z nikim sprzeczać i nic komuś udowadniać stwierdzam tylko fakt że między różnymi hamowniami są różnice w pomiarach.
I pokaż mi gdzie napisałem że Heko nie umie mierzyć samochodów?!
Widzisz tylko to co chcesz widzieć, a ja Ci cały czas próbuje powiedzieć że są różnice i że Twój wynik może być zawyżony. A Ty tego nie chcesz i nawet nie próbujesz zrozumieć.
Pisałem też w innym wątku gdzie to samo opisywałem że byłem jednym samochodem na dwóch hamowaniach w Poznaniu i na pierwszej wyszło 117 KM a na drugiej 139 KM był to Citroen C5 Mk3 2.0 HDI w automacie i fabrycznie powinien mieć 138 KM zresztą to jest ten sam silnik co w fordach.
I też zabierałeś głos w tamtym temacie ale tylko wybiórczo też się do tego nie ustosunkowałeś.
Jak byś mi pokazał drugi wykres Twojego Focusa z innej hamowni i wynnik był by podobny to ok a tak to opierasz się tylko o pomiar u Heko.
Pisałem również że modyfikowałem/chipowałem ciągniki rolnicze na dwóch różnych hamowaniach i ten sam ciągnik miał różne wyniki KM jak i NM a różnica największa wyszła w NM bo było to aż około 100NM różnicy.
Możesz to logicznie wytłumaczyć czy nadal tego nie widzisz?