Ja bym łączył bo u mnie po odpięciu aku w ramach planowych prac fx padł więc po przeczytaniu połowy internetu na ten temat myślałem że to problem niższego napięcia na aku więc wymieniłem aku na całkiem nowe .... Cały czas jeżdżąc z podłączonym i padniętym fx-em ... I po tygodniu takiego jeżdżenia i jednym weekendzie przestoju aku ten nowy aku był martwy ... Pomiar w serwisie pokazał średnio 1.5 A kradzione przez radio przy wyłączonym samochodzie (!!!!) i jedynym sposobem było fizyczne odpięcie na kostkach ... Po tej akcji upływność spadła praktycznie do 0 ... Aku do ładowania i wszystko śmiga
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Tadeusz
Więc jeśli nadal jesteśmy dla Forda Europą drugiej kategorii to pozostaje mi polec z honorem w walce z dealerem i pojechać do skanbisu gdzie zrobią mi to i jeszcze kilka innych drobiazgów przy tym fx
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.