Odp: [MK7 - lift] doposażenie - składane lusterka, grzana szyba, kamerka cofania
Nie wiem jak to jej w fieście po lifcie, ale przed liftem można było zmienić sobie konfigurację samochodu. Każdy element który chcesz dołożyć to trzeba będzie zmienić konfigurację CCC:
do składanych lusterek potrzebujesz:
lusterka x2
przełacznik od lusterek, aczkolwiek do tego co potrzebujesz niekoniecznie
przekaźnik x2 i bezpiecznik
ewentualnie brakujące wiązki w drzwiach
do lusterek nie ma osobnego modułu, żeby się składały przy zamykaniu trzeba zmienić CCC
do grzanej szyby i czujnika świateł/deszczu potrzebujesz:
Szyby grzanej z czujnikiem i lusterkiem wstecznym fotochromatycznym. Uważaj przy wyborze szyby bo przed lift ma inaczej kable niż po lift
kawałka wiązki od deski rozdzielczej do podsufitki
włączniki świateł z opcją auto
manetka od wycieraczek może zostać ta sama.
moduł klimy z przyciskami grzania szyby przód/ tył
ewentualnie uzupełnić brakującą wiązkę grzania szyby.
Zmiana CCC
Przy kamerce cofania nie pomogę, nigdy się w to nie zagłębiałem.
Powiem tak że jeśli zrobisz którąś modyfikację to pewnie będziesz pierwszą osobą na tym forum. Także nie ma pewności że się uda.
Osobiście z tego co wymieniłeś dodałbym tylko podgrzewaną szybę. Zamiast lusterka ściemniającego wolałem przyciemnić tylną szybę.
Lusterka boczne- łatwiej wymienić element koloru niż rozbierać całe lusterka i dokładać silniczki. Moduł klimy eatc też łatwiej wymienić w całości, nawet jeśli dołożysz przycisk to nie masz pewności że elektronika w tym module pozwoli na włączenie szyby.
Odnośnie dokładania xenonów do fiesty to wątpię byś miał wiązkę do tego. Chyba że chcesz zakładać chińszczyznę to w tym nie pomogę.
Będziesz potrzebował kogoś kumatego z IDS'em inaczej twoje dokładanie części nie będą działać.
Ostatnio edytowane przez Maniak ; 10-01-2015 o 15:53
|