View Single Post
Stary 10-01-2015, 17:39   #3
juniorkm7
ford::average

Model: Ford Fiesta Sport + Fiesta Titanium Econetic
Silnik: 1.6 Tdci DPF FAP 95KM + 1.6 Tdci 95KM Econetic
Rocznik: 11.2013 + 06.2014
Domyślnie Odp: [MK7 - lift] doposażenie - składane lusterka, grzana szyba, kamerka cofania

Cytat:
Napisał Maniak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jak to jej w fieście po lifcie, ale przed liftem można było zmienić sobie konfigurację samochodu. Każdy element który chcesz dołożyć to trzeba będzie zmienić konfigurację CCC:
do składanych lusterek potrzebujesz:
lusterka x2
przełacznik od lusterek, aczkolwiek do tego co potrzebujesz niekoniecznie
przekaźnik x2 i bezpiecznik
ewentualnie brakujące wiązki w drzwiach
do lusterek nie ma osobnego modułu, żeby się składały przy zamykaniu trzeba zmienić CCC

do grzanej szyby i czujnika świateł/deszczu potrzebujesz:
Szyby grzanej z czujnikiem i lusterkiem wstecznym fotochromatycznym. Uważaj przy wyborze szyby bo przed lift ma inaczej kable niż po lift
kawałka wiązki od deski rozdzielczej do podsufitki
włączniki świateł z opcją auto
manetka od wycieraczek może zostać ta sama.
moduł klimy z przyciskami grzania szyby przód/ tył
ewentualnie uzupełnić brakującą wiązkę grzania szyby.
Zmiana CCC

.
Czy orientujecie się ile mogą kosztować te części i gdzie można dostać je taniej niż w serwisie Forda?

Jeśli chodzi o wiązki to z tego co czytałem do lusterek jest wiązka przystosowana do składanych. Pytanie czy w słupkach są wiązki do czujnika zmierzchu/deszczu i podgrzewania szyby oraz czy jest w klapie wiązka do kamerki cofania.

Czy ewentualnie zamiast wymieniać przełącznik świateł na ten z auto da się przeprogramować stary żeby auto było na 0 (w tej chwili na 0 są tylko dzienne), a pozostałe czyli postojówki i mijania zostawić tak jak jest?

Co do komputera i zmian w nim to mam magika który mi to zrobi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo już zmieniałem język Sync na polski/angielski z francuskiego
juniorkm7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem