Witam Panowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otóż nudzi mnie już słuchanie nudnych piosenek ze stacji radiowych dlatego postanowiłem, że trzeba coś z tym fantem zrobić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otóż radia nie chcę wymieniać bo po co jak to bardzo dobrze gra
Znalazłem coś takiego na allegro jak AUX Adapter do fordów z wtyczką pod samo radio, więc nie trzeba nić przerabiać tylko podłączyć
Link :
http://allegro.pl/aux-adapter-ford-5...973150498.html
Miał ktoś do czynienia z takim sprzętem ? To podobno zastępuje zmieniarkę płyt fabryczną do forda, także ma wbudowany wzmacniacz więc nie będzie żądnych problemów z cichym graniem
Posiadam radio SERIA 5000 RDS więc nie będzie problemów i będzie działać na 100 %
Jeżeli ktoś miał coś takiego to proszę o opinie
Pozdrawiam.