Temat: [Focus 1998-2004] AUX Adapter do fabrycznego radia
View Single Post
Stary 14-01-2015, 14:14   #1
NeOn21
ford::average

Imię: Dawid
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 1999
Domyślnie AUX Adapter do fabrycznego radia

Witam Panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Otóż nudzi mnie już słuchanie nudnych piosenek ze stacji radiowych dlatego postanowiłem, że trzeba coś z tym fantem zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otóż radia nie chcę wymieniać bo po co jak to bardzo dobrze gra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znalazłem coś takiego na allegro jak AUX Adapter do fordów z wtyczką pod samo radio, więc nie trzeba nić przerabiać tylko podłączyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Link : http://allegro.pl/aux-adapter-ford-5...973150498.html

Miał ktoś do czynienia z takim sprzętem ? To podobno zastępuje zmieniarkę płyt fabryczną do forda, także ma wbudowany wzmacniacz więc nie będzie żądnych problemów z cichym graniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Posiadam radio SERIA 5000 RDS więc nie będzie problemów i będzie działać na 100 % Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli ktoś miał coś takiego to proszę o opinie

Pozdrawiam.
NeOn21 jest offline   Odpowiedź z Cytatem