Temat: [Mondeo 2007-2014] Jakie dywaniki gumowe?
View Single Post
Stary 16-01-2015, 08:12   #34
basior87
ford::average

Model: Mondeo MK4 Titanium X series 66
Silnik: 2.0 tdci 163KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Jakie dywaniki gumowe?

Cytat:
Napisał kolacja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy słyszeliście coś o dywanikach gumowych do naszych MK4 ale w kolorze beżowym, mam jasne wykładziny i chciałbym jasne wycieraczki gumowe.
http://allegro.pl/ford-mondeo-mk4-od...943726648.html Ja zamówiłem takie tylko że czarne i idą już 3tyg. Dzisiaj maja dotrzeć. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dzisiaj dotarły moje dywaniki z Rezaw-plast i są już zamontowane. Mam kilka spostrzeżeń. Guma dobrej jakości i nie śmierdzi (nawet pachnie), dywaniki przylegają dobrze, ale myślałem że będzie lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Troszkę dziwne że trzeba odcinać uchwyty na których wisiały wycieraczki, Chwile trzeba się pomęczyć żeby wyglądało to schludnie. Jedyną wadą jaką zauważyłem to stopery. Ich umiejscowienie takie same jak oryginalne, ale są zupełnie inne więc musiałem ściągnąć stare i zamontować nowe. Dość ciężko wycina się otwory w dywanikach w które montuje się stopery. Poza tym samo zamocowanie stopera do wykładziny jest lekko mówiąc liche ( Plastikowa śruba w dużym łebkiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Po prostu wkręca się je we wykładzinę, a po zamontowaniu samych dywaników słabo trzymają. To tyle. Jak znajdę chwile to zrobię zdjęcia jak to wygląda.

Ostatnio edytowane przez basior87 ; 16-01-2015 o 17:35
basior87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem