View Single Post
Stary 16-01-2015, 09:24   #150
kaacka
ford::average

Model: cmax
Silnik: od psa
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Focus 2.0 TDCI chip + DPF aut

WYNIK FAJNY ciekaw jestem co powiesz po roku, dwoch, trzech gonienia taka rakieta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ciekaw jestem jak bedzie z zywotnoscia silnika, dmuchawki i reszty. moze jestem troche "zazdrosny" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale i ciekaw jak to bedzie sie zachowywac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
poprzednie 1.6 "zhekowane" mialo 130km/320nm - pierwsze-fabryczne sprzeglo padlo od razu, nastepne wytrzymalo jakies 70 ~80 kkm i juz zaczynalo uslizgiwac. ALE przy przebiegu niemal 200 kkm na chipie - nic poza sprzeglem sie nie dzialo. oczywiscie filtry, plyny, filtry, plyny, polowa zawieszenia dawno wymieniona, jakies inne drobiazgi.... traktuje jako eksploatacje. wiec zwyczajnie jestem ciekaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co to bedzie ....
pozdrowko

Ostatnio edytowane przez kaacka ; 16-01-2015 o 09:31
kaacka jest offline   Odpowiedź z Cytatem