Cytat:
Fakt ładnie to wygląda (nowocześnie) ale martwi mnie poświata pod za samochodem.
Jeżeli lampy posiadają homologację to nie powinno być problemów z policją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żarówki LED lepiej zastosować do oświetlenia wnętrza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Z tą poświatą na zdjęciu to jest tak, jak wczoraj oglądałem na tablecie z amoledem to poświata na zdjęciu była za słaba względem rzeczywistości, a teraz jak zobaczyłem to na komputerze, to na zdjęciu jest ta poświata zdecydowanie za mocna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - żeby się zgadzało z rzeczywistością to muszę na swoim kompie ustawić podświetlanie na minimum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powtórzę raz jeszcze, że w warunkach miejskich, gdzie jest dużo światła rozproszonego to tej poświaty nie będzie widać.
Hm... nie masz ledów w środku ?
A co do koloru ledów to bardzo często temperatura barwowa jest wzięta z kosmosu w zależności, jakie opakowania chińczykowi zostały.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M...