View Single Post
Stary 17-01-2015, 03:40   #4048
artorcida
ford::beginner

Imię: Artur
Model: Focus C-Max Ghia Denso
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał Mariusz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wg nawigacji jesteś w Liverpool, czyli git
To się zgadza z tym że zdjęcie zrobiłem stojąc pod domem, a ze współrzędnych wynika że pojazd znajduje się około półtora kilometra od mojego domu.
Cytat:
Napisał Mariusz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jaki kraj (Country) masz wybrany?
Auto jest angielskie, tu jeździło od nowości wiec podejrzewam że krajem ustawionym w navi jest UK.
Cytat:
Może zbyt krótki odcinek przejechałeś po wymianie anteny i ta nie zdążyła jeszcze się połapać? Mając włączone menu serwisowe przejedź się z takim ekranem jak wrzuciłeś i sprawdź, czy współrzędne GPS się zmieniają
Dokonałem drugiego testu na odcinku ponad 30 km (miasto i autostrada) co ciekawe tym razem ikona o braku połączenia z satelitą/ami była widoczna cały czas, a mimo to kursor wędrował po mapie, nie koniecznie po drogach, a już na pewno nie w kierunku w którym ja się poruszałem. dodam że przed awarią działy się podobne rzeczy.
artorcida jest offline   Odpowiedź z Cytatem