Cytat:
|
Auto z 1 reki, serwisowane, bezwypadkowe z gwarancja roczna bez limitu kilometrów.
Jechać, kupić i się cieszyć
|
No i jednak wyszło szydło z worka .
W dniu wczorajszym zadzwoniłem do tego sprzedawcy przy dealerze Forda w Niemczech aby poprosić o przełożenie opon na zimówki ( miał dwa komplety a stał na letnich ) . Oni ok nie ma problemu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś zadzwoniłem potwierdzić że będę w piątek koło 11-12 po auto .A Pan bardzo przestraszony.. poinformował mnie że wzięli auto na warsztat aby te koła przełożyć no i zauważyli że auto było walone w tył i naprawa była źle wykonana . Przepraszali ile mogli . I ze oni tego samochodu u siebie nie chcą , że mają problem , niech ten co wstawiał go weźmie , że ich oszukał oj oj dużo dużo .
Zaufali gościowi w to co im powiedział a że wstawiał to manager Forda w Koloniii to teraz problem.
Dziwi mnie że serwis na to auto dawał rok gwarancji bez limitu przebiegu kilometrów i na dodatek go gruntownie nie sprawdził
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc szukam i do DE się teraz nie wybieram .
pozdr Leszcz