Temat: [C-MAX 2007-2010] Auto gasnie poprzejechaniu około 15km.
View Single Post
Stary 21-01-2015, 23:28   #1
Marios84
ford::amateur

Imię: Mariusz
Model: Ford Cmax
Silnik: 1,6 Tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Auto gasnie poprzejechaniu około 15km.

Witam.
Po przejechaniu około 15 km auto zgasłoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Była podpięta nawigacja, lodówka, oraz telefon do pradu.
Błędu zadnego nie było po ponownym zapaleniu. Lecz znowu za około 1 km zgasło.Dojechałem do mechanika podpiął kompa i wyskoczyło zanik napiecia ale auto juz niezgasło.
Dopiero na drugi dzien podjechałem zeby sprawdzic akumulator, wyskoczyło ze akumulator rozładowanyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dziwne a kręcił normalnie, potem jeszcze raz sprawdził i pokazało że akumulator jest ok.
Nastepnego dnia wyjazd i auto po 20 km zgasłoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kręcił ale nieodpalał.
Holowanie do mechanika.Po podpieciu pod kompa wyskoczył błąd S3 że to jest od niskiego napięcia czyli 5v tylko ze tam jest ponoc 8 czujników z tym związanym.
Akumulator został doładowany i odpalił. Dziwne!
A i jeszce jedno jak dam na maksa dmuchawe to dmucha jakby była ustawiona na połowe.
Prosze o pomoc.
Ja podejrzewam akumulator ale to dziwne bo kreci normalnie.
Moc jego to 60 A i nie wiem taka ma być?
Marios84 jest offline   Odpowiedź z Cytatem