View Single Post
Stary 22-01-2015, 19:55   #11
Wojtek O.
ford::advanced

Imię: Wojtek
Model: Foka mk.3 Dłuuuga, a teraz mk4 też z plecakiem
Silnik: 1,6TDCi 95/116KM, Przelogowano na MK4 Connected 1,5 EcoBlue bez blue
Rocznik: 2011, 2020
Domyślnie Odp: Mondeo Mk IV po lifcie do 40 tys zł proszę o pomoc

Cytat:
Napisał adamzlodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wielkie dzięki za informacje...
Jeśli te auta były już opisywane i jest ona negatywna to ...ręce mi opadły bo chyba nie ma szans zakupu do 40 tys dobrego egzemplarza po lifcie...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do tego auta z Olkusza to trochę dziwna sprawa, że za takie pieniądze tak długo czeka na nabywcę...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W sumie piszesz, że zaczynał od 38tys ale...ja go widzę za tę cenę już dość długo i cały czas jest...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

do JVC...czy takie sztuczki z silnikiem 115KM przeprowadza się w serwisie Forda?
Olkusz był jeszcze bodajże w grudniu albo końcem listopada za 35 Jak rozmawiałem tydzień temu z właścicielem to powiedział że zejść może max do 33500. Większość ludzi boi sie przebiegu powyżej 150 tyś. km a jeszcze jak gośc uparcie na start zaniża rocznik i przebieg to kończy negocjacje na telefonie. Auto ogólnie wygląd dobrze. Ale zbyt dokładnie nie sprawdzałem.
Co do 115KM to sam sie interesowałem i mnie powiedzieli że one mają już wgrany program 140KM albo 165KM zależnie od kodu silnika(gdzieś to jest nawet nie wiem czy nie w moim wątku), Ale oni jako serwis tego nie przestawią. Trzeba sie udać do kogoś innego i ponoć już za 300 zł można sie cieszyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wojtek O. jest offline   Odpowiedź z Cytatem