Cytat:
Wielkie dzięki za informacje...
Jeśli te auta były już opisywane i jest ona negatywna to ...ręce mi opadły bo chyba nie ma szans zakupu do 40 tys dobrego egzemplarza po lifcie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do tego auta z Olkusza to trochę dziwna sprawa, że za takie pieniądze tak długo czeka na nabywcę... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W sumie piszesz, że zaczynał od 38tys ale...ja go widzę za tę cenę już dość długo i cały czas jest... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do JVC...czy takie sztuczki z silnikiem 115KM przeprowadza się w serwisie Forda?
|
Olkusz był jeszcze bodajże w grudniu albo końcem listopada za 35 Jak rozmawiałem tydzień temu z właścicielem to powiedział że zejść może max do 33500. Większość ludzi boi sie przebiegu powyżej 150 tyś. km a jeszcze jak gośc uparcie na start zaniża rocznik i przebieg to kończy negocjacje na telefonie. Auto ogólnie wygląd dobrze. Ale zbyt dokładnie nie sprawdzałem.
Co do 115KM to sam sie interesowałem i mnie powiedzieli że one mają już wgrany program 140KM albo 165KM zależnie od kodu silnika(gdzieś to jest nawet nie wiem czy nie w moim wątku), Ale oni jako serwis tego nie przestawią. Trzeba sie udać do kogoś innego i ponoć już za 300 zł można sie cieszyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.