View Single Post
Stary 24-01-2015, 18:57   #1
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Oświetlenie LED (wnętrza) a działanie centralnego zamka - jest zależność ?

Witajcie .
Zakupiłem takie oto LEDy do lampek wewnętrznych.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeśli zastosuje to pierwsze od góry to centralny fixuje - rzadko udaje się otworzyć i zamknąć auto z pilota Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Jeśli ustawie w lampkach przełączniki na OFF to wszystko jest OK .
Moc ich bardzo duża i świecą rewelacyjnie .
Jaka może być zależność centralny vs LEDy ? Dlaczego fixuje central ?

Jak zastosuje te drugie wszystko jest OK tyle że jedna z lampek żarzy delikatnie a dokładniej przednia lampka (gdy jest w środkowym położeniu na standbay). A gdy zrobię przełącznik w przedniej na OFF to żarzy się tylna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .

Ale głównie interesują mnie te pierwsze ledy ( nie żarzą , bardzo mocno świecą ) tyle że fixuje centralny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdr Tomek