Cytat:
|
mm32, pogadaj tam pogadaj;P albo rób już listę. ile musi być osób?
|
Dajcie człowiekowi trochę czasu przecież pisał że z przyjacielem ma teraz gorszy kontakt przez sytuacje jaka jest tu i ta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Bump:
Cytat:
Nie chcę wychodzić przed szereg, ale koledze mm32 należy się raczej nagroda a nie ponoszenie dodatkowych kosztów. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może tak zrobić zrzutę na "nagrodę" z katalogu gadżetów klubowych jako forma podziękowania dla kolegi "za wkład, za zaangażowanie we wspólnej sprawie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jeszcze jedna sprawa, wydaje mi się że jak już dojdzie do skutku cala operacja pod kryptonimem "drut" i kolega "mm32" ogarnie temat to jak każdy przy wysyłaniu pieniążka na konto do naszego organizatora prześle symboliczne1 zl albo 3 to nikt nie zbiednieje a gość chociaż za nasze siłowniki piwka się napije .
"Petrus 1" miał fajną propozycje i jak tylko się uda to ja napewno na "browar" prześle